Hele Danmarks automatiske skatteunivers tager markant skridt i sin udvikling med udnævnelse af ny bestyrelsesformand og ny ledelse.  

Skatteguiden har udnævnt Peter Duedahl Sørensen som ny bestyrelsesformand, der ligeledes indtræder i ejerkredsen. Peter bringer en bred erfaring med skalering af virksomheder, herunder som investor og formand i blandt andet AutoProff, Konges Sløjd, GoMore, Trendsales og Famly. 

“Jeg er imponeret over, hvordan Skatteguiden har gjort skat nemt for snart 800.000 danske brugere. Nikolai og teamets mission om at hjælpe danskerne med at blive bedre til at forvalte deres skat og privatøkonomi er meget meningsfyldt for mig, og det er noget, jeg gerne vil bidrage til at se ske” siger Peter Duedahl Sørensen. 

CEO og stifter, Nikolai Høgskilde, har samtidigt udpeget et nyt ledelseshold bestående af Martin Schjønning Winkel som COO, Thomas Gielfeldt som CTO, Ninna Wicki Olsen-Stryhn som CSPO og Casper Orloff som CDO. Casper tiltræder 1. september efter fire år hos Lunar i rollen som Director of Data & Analytics. Derudover tiltræder Cecilie Frandsen også per 16. september som ny Head of Tax. Cecilie har de seneste 4 år været Tax Manager hos BDO, og vil fremadrettet være ansvarlig for Skatteguidens rådgivning samt skattemæssige retning. 

Ændringerne i ledelsesholdet betyder blandt andet, at tidligere bestyrelsesformand, Bo Bejstrup Christensen, træder ud af bestyrelsen. Bo har været med på rejsen siden starten i 2018, og ifølge Nikolai Høgskilde har Bo været direkte medvirkende til Skatteguidens succes. 

“Bo har været min mentor de seneste 15 år, og uden ham havde Skatteguiden ikke eksisteret den dag i dag, og jeg kan ikke sætte ord på, hvor værdsat Bo altid vil være for mig. Med en etableret position som Danmarks førende skatteunivers, et nyt ledelsesteam, en kraftigt voksende organisation, og store muligheder vi har foran os, så var Bo og jeg enige om, at tiden var inde til at etablere en professionel bestyrelse. Jeg er stolt over, at vi kunne tiltrække Peter som investor og ny bestyrelsesformand sammen med de mange nye talenter til vores hold. Jeg har stor tillid til, at vi sammen kan realisere missionen om at gøre skat og privatøkonomi nemt for alle danskere gennem smart teknologi” siger Nikolai Høgskilde. 

Skatteguiden har i dag en rating på 4,8 ud af 5 på Trustpilot og brugerbasen er mere end fordoblet de seneste 18 måneder. I talende stund er der 793.445 danske brugere på platformen. Aktiviteten i appen er også steget markant i takt med lanceringen af nye løsninger, hvor medlemmer automatisk kan følge og rette forskudsopgørelsen, så de betaler korrekt skat hver måned. 

I forlængelse af den kraftige stigning i aktiviteterne, og nu mere end 30 medarbejdere, har Skatteguiden også udvidet sit kontor på Store Kongensgade i København – en udvidelse der betyder dobbelt op på kontorpladser og god plads til den planlagte vækst i medarbejdere. 

“Med vores nye ledelseshold og nye kontorer har vi skabt rammerne for succesfuldt at udvide vores team med flere passionerede talenter, der vil være med til at realisere vores mission. Vi står op hver eneste dag for at vise hele Danmark, hvordan teknologi kan gøre skat og privatøkonomi nemt og tilgængeligt for alle” udtaler Nikolai Høgskilde, stifter af Skatteguiden.

Pin It on Pinterest